Vinterfiske

Hej på er!

Min käre far har bjudit med mig och Fredrik på vinterfiske om ett par veckor. Fredrik har aldrig vinterfiskat förut och sist jag gjorde det var så länge sen att jag knappt kommer ihåg det. Men vi har i alla fall tackat ja, Fredrik tyckte det lät som en riktigt kul idé. Så nu har vi börjat titta på utrustning till fisket. Måste dock höra med pappa vad vi faktiskt behöver innan vi beställer något. Det finns ju en hel djungel med grejer på nätet, så det gäller att veta vad man ska ha!

Till helgen är vi bjudna på 50 års fest. Det är Fredriks moster som fyller år. Så imorgon på min lediga dag har jag tänkt åka ner på stan för att hitta en present åt henne. Frågan är bara vad man ska köpa. Vi den åldern har ju många redan det mesta man kan tänkas behöva. När det kommer till materiella ting alltså. Därför funderar jag lite på om det vore en bättre idé att köpa någon liten resa eller upplevelse istället.

Har ni några bra tips på vad man kan ge en 50-åring i present? :)

f29ffe7248a68f728d5609615d465ee4Burr, det är nog bäst vi pälsar på oss sen när vi ska iväg och vinterfiska. Ser riktigt kallt ut!

 

Leave a Reply