Vi har köpt en ny bil!

I mitt förra inlägg skrev jag om att vi gick i tankar på att skaffa bil. Och nu kan jag stolt berätta att vi är nyblivna ägare till en sprillans ny liten Skoda. Skoda är kanske inte det mest lyxiga märket om man är ute efter ett fordon, men bilen fungerar bra och vi är båda mycket nöjda. För att fira vårt inköp tog vi båda två dagars ledighet och körde i ilfart upp till Boden där min pojkväns föräldrar bor.

När vi kom in på uppfarten till min pojkväns föräldrar efter ungefär 12 timmars körning, så möttes vi dock inte av något välkomstrop, utan istället av skratt. Min pojkväns pappa, som jobbar som fastighetsmäklare boden, tyckte nämligen att vår nya bil inte verkade vara något att ha. Han frågade om vi samtidigt köpt bildelar från Skruvat, eftersom han menar att skoda-bilar går sönder hela tiden.

Men då blev jag riktigt arg och senare på kvällen gick jag in och visade honom vilka fantastiska poäng som Skoda har fått i alla möjliga oberoende recensioner. Det var verkligen himla spännande att se hur han inom loppet av några minuter helt ändade uppfattning av vår nyköpta bil. Sedan hade vi trevligt två dagar innan det var dags att åka hem igen!

Kanske mitt bästa köp!
Kanske mitt bästa köp!

One thought on “Vi har köpt en ny bil!

Leave a Reply