Uppskattad present

Vi köpte en vinprovning till Fredriks moster i present, där hon kan ta med sig en vän. Hon blev verkligen jätteglad och det var så kul att se! Roligt att ge något som uppskattas måste jag säga. Det var en riktigt trevlig kväll, hon hade bjudit in hela familjen så det var första gången jag träffade några. Men nu tror jag att jag ska ha träffat alla. Fredrik har en så stor familj på hans mammas sida så det har varit svårt att få till något där vi alla kunde träffas.

Hon hade slagit på riktigt stort, hyrt en lokal och catering. Fredriks kusinbarn stod i baren och jag tyckte det blev lite flamsigt mot slutet av kvällen så jag vet inte om de själva bara drack vatten. Men men, det är ju alltid kul att testa hehe.

Ikväll ska jag testa laga ny mat. Men det blir efter träningen. Skulle ha bytt tills imorgon istället, då ska jag bara direkt hem efter jobbet. Men nu var jag dum och erbjöd idag. Jag tänkte göra fläskfilé och en sås jag hittade på Arla.se. Lät så gott med en limesås och ingredienserna låter ursmaskiga. Hoppas det smakar lika gott!

Leave a Reply