Snart ett år..

Nu är det snart ett år sedan vi köpte vår bil. Ni kanske minns att jag skrev om den när vi köpt den? Och vet ni vad? Under hela det här året har den fungerat riktigt bra. Fram till nu. Jag vet dock inte exakt som är fel med den. Fredrik försökte förklara det för mig men jag förstod inte så mycket. Men det jag förstod var att vi nu får ta och följa hans pappas råd och beställa lite bildelar online så att vi kan fixa den. Tycker i alla fall att det är skönt att den hållt så länge. Det verkar inte vara något stort fel nu heller, utan tror Fredrik sa att vi måste fixa något i förebyggande syfte.

Och jo, har en annan sak att berätta också. Jag tog kontakt med den där ögonkliniken jag pratade om tidigare och nu har jag bokat in ett konsultationsmöte. Spännande! Snart kanske jag slipper krångla med linser varje dag :)

linser

Leave a Reply