Så kan du variera ditt yrkesliv

Om ni minns så hjälpte jag en vän tidigare i år som hastigt och lustigt hade blivit lämnad av sin partner. Min vän tog det hela väldigt hårt och hon bodde hos mig under längre perioder då hon helt enkelt inte klarade av att möta livet på egna ben. Under denna tid började min vän more »

Våga börja om

Det finns massor av stunder i livet där man borde stanna upp och fråga sig själv: är det verkligen detta jag vill syssla med? Du skulle bli överraskad över hur många som lever ett liv som de inte tycker om eller känner sig särskilt passionerade över. Personligen tycker jag att det är en riktig skam more »

2015

Nytt år, nya drömmar, nya möjligheter… This is gonna be a good year! Jag känner det ända ut i fingerspetsarna! Hoppas ni hade ett lika bra nyårsfirande som jag. Inledde verkligen det nya året på absolut bästa sätt. Känns underbart med ett nytt år!

Underbara Öland

Hej på er! Vi befinner oss just nu på Öland. Vi kom hit i söndags så vi har varit här över halva tiden redan. Varför ska tiden alltid gå som fortast när man har det som bäst? Det är verkligen underbart här på Öland, vill inte åka hem! Vi har åkt runt en hel del more »

Soffan är beställd

Jippiiii nu har vi beställt min drömsoffa! Jag är sååå himla glad, den kommer passa hur bra som helst i vårt vardagsrum! Vi tog det där snabblånet också och det gick hur smidigt som helst. Så soffan är redan vår, nu väntar vi bara på att få hem den Vi har även bokat stuga på more »

Tips mottages

Hej! Min pojkvän och hans kompis har börjat jobba på en riktigt intressant affärsidé men problemet är att de inte är så haj på det här med webbsidor och hur man skapar sin egen hemsida. Så jag lovade att jag skulle nämna detta på bloggen och höra efter om någon har några bra tips för more »

I valet och kvalet

När man är så tajta som jag och min pojkvän är, vill man så klart bygga bo ihop med allt vad det innebär. Nu siktar vi på att skaffa ännu några vuxenpoäng genom att köpa en ny bil tillsammans. Eller ny och ny. Jag är mer inne på att hitta en prisvärd begagnad sak, eftersom more »

Turkiet nästa

I veckan satt jag och min pojkvän och pratade om livet och om allt roligt som kommer att hända i vår tillvaro framöver. Vi har det nämligen jättebra tillsammans och det är verkligen en fröjd att spendera tid med varandra. Tillslut kom vi in på det som är närmast förestående, nämligen semestern och hur vi more »

Allt och inget!

Jag är verkligen glad över mitt soffköp som jag berättade om i mitt senaste inlägg. Det är verkligen härligt att ha en helt ny möbel att mysa i. Igår satt jag till exempel och tittade på en film tillsammans med min pojkvän. Det var en av dessa filmer med Adam Sandler som är så himla more »