På tåget igen!

Så där ja, nu är jag på väg hem igen. Sitter på tåget och har rest i fyra timmar och jag är så less. Ibland går tiden så snabbt då man reser fast andra gånger går den verkligen jättesakta. Jag som älskar att resa tycker att tåget är det bästa sättet inom Sverige. Det är skönt att möjligheten att kunna resa på sig finns och även att sätta sig i bistron och ta ett glas vin eller en kaffe. Självklart skulle jag inte ta tåget om jag ska utomlands eller långa sträckor för då känns det som om flyget är det enda alternativet. Hoppas att det kommer något nytt färdmedel snart. Tänk människorna som såg ett flygplan för första gången, undra hur de reagerade? Eller de människor som levde på 1700-talet, tänk om någon sagt till dem att om ett par hundra år kommer människorna att resa över hela jorden, flygandes! Om någon sagt det hade de nog hamnat på ett mentalsjukhus. Men håller ni inte med, undra var som komma skall då det gäller framtida transportmedel.

Min långhelg har varit toppen , så skoj att träffa alla gamla kompisar. Det blev mest fest men även shopping en dag. Köpte ett par snygga jeans som satt som ett smäck. Det blev även ett besök på ett byggvaruhus eftersom Malin och hennes kille håller på att renovera. Jag vill också ha det nytt och fint i min lägenhet. Ojoj dags att avsluta för nu närmar sig tåget slutstation, hörs sen!

Måste själv ta och besöka ett byggvaruhus så jag får så här fint

 

 

One thought on “På tåget igen!

Leave a Reply