På resande fot

Just nu sitter jag och fördriver tiden på en längre tågresa, med inget vettigare att göra än att skriva av mig lite. Längtar bort till en solig strand nånstans, eller kanske en weekendresa. Det ska ändå bli kul att komma fram och träffa lite vänner som jag inte sett på en lång tid, men det är ett par timmar kvar och jag är ganska så rejält uttråkad. Jag försökte ladda upp så bra som möjligt inför resan genom att se till att ha lite tidningar att läsa och podradio att lyssna på, men tyvärr missbedömde jag ganska rejält hur länge sakerna skulle räcka, så nu sitter jag här med inget att göra utan att försöka få tiden att gå bäst jag kan, men det går som sagt riktigt långsamt och segt. Jag fick dessutom gå upp ganska tidigt imorse för att hinna göra mig i ordning för tåget och så och se till att hinna i tid, så jag är ganska trött och seg också, men alltså inte tillräckligt för att kunna sova heller tyvärr, för det hade ju annars varit ett riktigt bra sätt att fördriva tiden på.

Hur som helst så blir det ju alltså kul att komma fram och återse lite folk som jag inte träffat på länge, så det är ju värt besväret hur som helst och inte så värst synd om mig som jag kanske får det att låta som. Tvärtom ska jag ju ha det riktigt roligt, så jag borde kanske inte klaga alls egentligen, men så kan det vara ibland.

Leave a Reply