Njuter av vintern!

snö

Hej mina raringar!
Hur står det till med er? Njuter ni lika mycket som jag av vintern och kylan? Jag fullkomligt älskar det just nu. Önskar bara att det kanske hade varit lite snö också, det hade varit det bästa. Den här kylan och lite snö som faller konstant! Hihi! Man kan ju aldrig vara helt 100 % nöjd, det är ju lasten av att vara svensk, så att säga. Att man liksom alltid måste ha något att klaga på. Men det är ju faktiskt lite mysigt tycker jag, att vi alla har ett sånt drag i oss. Ett klago-drag. Främst om vädret.

Utöver att jag njuter av kylan så har jag även kommit en bra bit på förberedelserna inför julen nästa vecka. De flesta julklapparna är inhandlade och jag har även planerat in när vi ska sticka och handla och redan skrivit lista på allt vi ska köpa. Himla skönt. Klappar mig själv på axeln lite, faktiskt. Jag har koll i år, det brukar jag ju inte ha. Hur går julbestyren för er? ♥︎

 

Leave a Reply