Njuter av tillvaron!

Hej hopp alla glada!

Jag känner mig sådär extra glad och energisk just nu, varför vet jag egentligen inte, men varför ifrågasätta något såhär härligt? Solen skiner och jag fick ta en otroligt skön sovmorgon idag! Riktigt välbehövlig sömn efterföljt av en hel timme vid frukostbordet med en kopp kaffe. Kan man må bättre av mindre? Jag kunde läsa tidningen från början till slut och hann läsa nästan alla artiklar. Så himla underskattat det är att läsa en faktiskt tidning om morgnarna. Doften av kaffe och prasslet av tidningen, finns det något som påminner mig mer om min barndom? Nej, jag tror inte det! Så himla härligt!

frukost

I går var också något av en upplyftande dag då jag hittade en lösning på ett problem som har försökt väcka ett sovande magsår till liv. Det visade sig att jag blev betalningsskyldig till skatteverket i år, det är så klart inte kul men något man ju måste betala. Jag har haft så himla ont i magen för detta då jag för stunden inte har haft några pengar till övers, i alla fall inte i den summan. Så det blev faktiskt att jag tog ett snabblån och snabbt betalade det jag var skyldig. Det känns som mitt beslut tog bort 300 kg från mina axlar och nu kan jag liksom andas igen. Jag hatar att pengar har ett så stort inflytande på min hälsa, särskilt stress om pengar. Tur att det finns lösningar som faktiskt är lösningar! Så skönt, så nu känns det som om ingenting i världen kan stoppa mig längre! Nu ska jag ta en lång dusch och sen fortsätta min dag! Hoppas ni har det lika bra som jag! ♥

Leave a Reply