Livet förändras fort

Hej alla fina! Hur har ni det efter alla stora helger?

Min jul och mitt nyår blev vilsamma och sköna, men också väldigt dramatiska. En av mina närmaste vänner blev lämnad av sin man mellan jul och nyår. Allt skedde helt utan förvarning så nu har jag gjort mitt bästa för att trösta och finnas som stöd. Hon bodde till och med här ett tag. Med separation kommer ju också så mycket mer än bara själva skilsmässan. Det är alla saker man har köpt tillsammans som ska delas upp och det är en framtid man var säker på som krossas. Nu håller jag i alla fall som bäst att sätta mig in i det här med husförsäljning eftersom min vän behöver sälja huset de bodde i. Vill finnas till hands där till henne och vara ett stöd eftersom det är mycket traumatiskt att tvingas lämna den trygghet en har i sin bostad. Vi har i alla fall kontaktat HusmanHagberg och de har varit väldigt hjälpsamma. 

Nu får ni hålla tummarna för att allt går väl när jag ger mig in i mäklarbranschen :-)

robot2

Leave a Reply