Jag och mina halv-gröna fingrar

Nu har jag fått en riktig dille på blommor, i alla färger former och dofter. Jag vill bara fylla hela mitt hem med blommor och grönväxter. Fredrik nämnde att vi kanske skulle kolla på en kolonilott, så mina kliande, halv-gröna, fingrar kunde få sysselsättning. Apropå gröna fingrar så hittade jag ett lite roligt test som fick ner mig på jorden, därav “halv-grön” fingrar. :)  Men det är ju tyvärr bara i perioder som min lust för plantering sätter igång, så det får nog räcka med några krukor här hemma. Det här med att plantera om och gräva i jord är så himla tillfredställande och nästan terapeutiskt. Jag tillhör en av dem som får ett lugn som sprider sig i hela kroppen när jag pillar med växande skönheter. Bara att plantera ett frö och sedan följa hela med och hjälpa till hela vägen tills fröt är en stolt svajande blomma, det är fantastiskt!

äppelblomma

sweet-rose-1443145-mtulips-from-my-garden-1442683-m

Leave a Reply