Helgen

Hallå! Dags för lite uppdatering kanske? Yes!

I fredags var jag och min andra halva på en väldigt romantisk middag. Jag fick världens finaste rosor och ett jättevackert halsband. Bästa du! <3 Av mig fick Fredrik en upplevelse. Så i vår/sommar ska vi hoppa fallskärm!! Hjälp! Vad har jag gjort haha. Nej men det kommer nog att bli roligt. Någon av er som hoppat fallskärm? Både jag och min fina sambo har länge drömt om det så nu ska det alltså äntligen bli av!

I lördags sov ut och åt sedan frukost på sängen. På kvällen mötte vi upp ett annat par, två väldigt goda vänner till oss. Vi gick ut och åt och sedan gick vi på bio.

Igår träffade vi samma par igen för vi hade lovat hjälpa dom med sin flytt. De flyttade ut från sin lilla lägenhet i stan till ett hus i ett lite lugnare område. Jag blev lite avis på deras nya hus, det är så stort och fint! Nu får de äntligen börja inreda med alla nya möbler som stått i ett förråd hela vintern. De har hyrt magasinering hos Pelican för att de inte fick plats med de nya grejerna i den gamla lägenheten.

Nästa helg ska vi hem till dem på inflyttningsmiddag, ska bli jättekul! Jag är så glad att Fredrik verkligen klickat med min kompis man. Det är så roligt att umgås med andra par ibland. Nu har Peter, som han heter, börjat prata om jakten i Jämtland och frågat om Fredrik vill hänga med på grabbhelg i höst. Haha Fredrik har nog aldrig ens hållt i ett vapen tidigare men han verkar jätteivrig på att följa med. Dags att börja plugga för jaktlicens kanske älskling?

Avslutar detta långa inlägg med en härlig låt från en av mina favoritartister just nu!

One thought on “Helgen

Leave a Reply