Göra om, göra rätt!

Min säng är beställd!! Det blev faktiskt en vanlig avbetalning på den då det var räntefritt! Så om ett par veckor så kommer den hemlevererad till mig! Åh, jag är så himla glad för att jag bara slog till! Det kommer bli så jädrans fint, ska ni se! Jag är ju dock fortfarande inspirerad att renovera mer så nu har jag börjat fundera på om jag inte skulle måla om överallt och kanske slipa parkettgolven. Jag blev tipsad om att det blir en väldigt billig renovering med Proffsbyggt, då man då har fastpris för vad man vill ha gjort. För mardrömmen är ju att man vill måla om och får ett timpris och sen tar det flera veckor. Det ska det ju inte, det ska inte ta mer än ett par dagar att måla om, sen ett par dagar till med golvet. Så en eller två veckor – sen ska det vara färdigt! Jag ska undersöka saken mer så jag inte blir lurad på något vänster. Det har jag inte råd med! Sen återstår bara frågan vilken färg jag ska måla om i. Till sovrummet så tänker jag någon varm färg, lite halv mörk. Som de här:

grå

Min favorit är den överst i mitten, lite som mullvad. Sen kanske en fondvägg med något mörkare? Åh, vad jag är taggad på den här renoveringen! Jag hoppas verkligen att jag får till något riktigt bra pris för kalaset också! Vilken färg hade ni valt?

Leave a Reply