En trött lördag!

Hej alla vänner!

Hur står det till med er idag? Jag är så oerhört sömnig, idag.. förstår inte alls varför jag var så himla trött i morse när jag vaknade. Gick och la mig som vanligt och gick upp som vanligt.. kanske sov jag oroligt, hade drömmar eller snarkade eller något sånt. Väldigt irriterande dock, att vara såhär trött. Känns som jag gäspar non-stop och vill egentligen bara lägga ner huvudet och sova en blund. Men det hinner jag ju inte, så klart. Jag har en massa att fixa innan jag ska bege mig hem till Ophelia för födelsedagsfirande. Får sova ut i morgon istället, då har jag inga planer förens efter lunch. I present till Ophelia har jag faktiskt köpt ett presentkort på en helikoptersightseeing. Jag tycker det lät så himla spännande, och det är verkligen något som jag skulle vilja göra själv. Tänk att åka helikopter, så galet det måste kännas. Har ni åkt det någon gång? 

helikop

Leave a Reply