Börjar komma upp igen!

Nu känns det verkligen som jag har lyckats resa mig lite från allt drama som kretsat runt mitt liv på senaste. Hösten är här på riktigt och jag njuter verkligen av det. Det passade väldigt bra att det blev mörkt och ruskigt så jag fick tid att faktiskt hantera mina känslor. Det har varit många mysstunder de senaste veckorna, med tända ljus och långa bubbelbad. Jag har helt enkelt tagit väl hand om mig själv, verkligen rått om mig själv. Och nu känner jag äntligen att jag har börjat komma ut min deppighet igen. Skönt! ♥︎

life

 

Så nu har jag bestämt mig för att verkligen försöka att inte låta något mer slå ner mig på knän, i alla fall på en lång stund. Jag ska helt enkelt fokusera min energi på saker som gör mig glad i stället, leva lite i nuet, så att säga. Just nu är jag glad för att jag har hittat sjukt snygga bestick för att förnya köket lite. Det är ju de små sakerna i livet som gör en som lyckligast, det är ju det som räknas! Visst?

Leave a Reply