Att ta hand om själen

Hej på er! Hur mår ni?

Här hos mig går livet sin gilla gång. Jag försöker fortfarande hjälpa min vän som blev lämnad så gott jag kan. Jag har dock kommit på att även om jag kan vara ett stöd och en medmänniska så har jag inte den kunskapen som krävs för att hjälpa någon ur ett trauma. Jag har därför rått min vän att söka hjälp hos en expert så hon har kontaktat psykologa.se. Där finns kunniga psykologer som kan hjälpa henne komma vidare.

Jag har själv också gått hos psykolog några gånger i livet. Jag tycker det är otroligt viktigt att ta hand om själen. Vi glömmer ofta bort det och rusar fram i livet som skållade råttor. Vi behöver den där tiden att reflektera och ta reda på varför saker i livet har blivit som de blivit och varför vi agerar som vi gör.  Det får bli mitt lilla råd idag: Om du känner dig vilse i livet så är den bästa investeringen du kan göra i dig själv att ta samtalshjälp.

snönsmälter

Leave a Reply