Att ta hand om själen

Hej på er! Hur mår ni? Här hos mig går livet sin gilla gång. Jag försöker fortfarande hjälpa min vän som blev lämnad så gott jag kan. Jag har dock kommit på att även om jag kan vara ett stöd och en medmänniska så har jag inte den kunskapen som krävs för att hjälpa någon more »

Livet förändras fort

Hej alla fina! Hur har ni det efter alla stora helger? Min jul och mitt nyår blev vilsamma och sköna, men också väldigt dramatiska. En av mina närmaste vänner blev lämnad av sin man mellan jul och nyår. Allt skedde helt utan förvarning så nu har jag gjort mitt bästa för att trösta och finnas more »

Favorit-te

Hej på er! Hur är allt med er i vinterkylan så här dan före dan? Jag sitter här och smuttar på ett av mina favoritteer så här i juletid. Jag har flera olika favoriter egentligen och växlar efter årstid. På sommaren gillar jag lätta och blommiga gröna eller röda teer, till exempel rabarber och vanlig more »

Personlig utveckling

Jag tycker att det är viktigt att inte stagnera i livet, att hela tiden lära sig nytt och få nya intryck. Jag försöker få till egen personlig utveckling, dels genom meditation och dels genom att läsa mycket och träffa nya människor. Men jag har också funderat på att ta det ett steg längre och börja more »

Äntligen helg!

Fy bubblan vad skönt att det är helg nu! Det är verkligen minst sagt pressande på jobbet just nu, så helgerna är verkligen heliga just nu. Då får jag möjlighet att andas och verkligen känna att jag lever igen. Vi vet fortfarande inte mer om hur jobbets kommer omorganiseras så man går verkligen på nålar more »

Lördagslunch!

Hej alla vänner! Idag livar vi upp höstmörkret lite med bananpannkakor till lunch! Det är så himla gott, särskilt med frysta hallon till som får tina av värmen av pannkakorna. Efter lunchen så ska jag ut och jobba lite tänkte jag, jag behöver tänka på annat än all stress på jobbet. Sen i kväll ska more »