Allt och inget!

Jag är verkligen glad över mitt soffköp som jag berättade om i mitt senaste inlägg. Det är verkligen härligt att ha en helt ny möbel att mysa i. Igår satt jag till exempel och tittade på en film tillsammans med min pojkvän. Det var en av dessa filmer med Adam Sandler som är så himla rolig. Och samtidigt som vi tittade så konstaterade vi just hur soffan verkligen gjort otroligt mycket för hela känslan i vardagsrummet.

Eftersom det snart är sommar har jag och pojkvännen också börjat fundera på hur vi bäst ska spendera semestern. Vi vill både resa någonstans, men vet inte var. Ett alternativ är att boka en all inclusive resa till Italien eller något annat Medelhavsland där värmen är hög och maten god. Alternativt så kanske vi bara hyr en stuga i den svenska skogen där vi kan gå ned oss totalt och leva som eremiter i en månad. Men vi har inte bestämt oss än. Att resor är dyra, innebär ju också en begränsning. Efter att jag kommit hem från tidigare resor har jag alltid varit tvungen att ta små lån för att klara av situationen.

Nej, nu måste jag gå iväg på min pilates-träning. Jag skriver mer någon annan dag!

DownloadedFile-214

 

Leave a Reply