2015 is coming :)

Hej och hå!

Vilket härligt julfirande vi haft i år. Ni med hoppas jag :) Vi firade julafton tillsammans med Fredriks släkt. Sedan åkte vi till mina föräldrar på juldagen och firade med min släkt. På annandag jul var vi båda helt slut, Fredrik och jag, men det var bara att ge sig iväg igen för då skulle det firas med kompisgänget :) Julen är härlig men man hinner inte riktigt vila och koppla av som alla säger att man ska göra under julen 😛 Nåväl, under helgen fick vi tid att vila lite i alla fall. Eller jäsa kanske man ska säga… Jisses vad vi ätit under juldagarna alltså!

Och massor av intressanta diskussioner har uppstått kan jag säga. Det brukar det göra när man firar jul med släktingar. En av de roligaste diskussionerna var den mellan Fredriks morfar och farfar. Hans farfar hade nämligen köpt motorolja till sin Fredriks pappa i julklapp och då började hans morfar predika om att motoroljan är billigare på nätet minsann. Haha ja och sen var diskussionen igång kan man säga. De är roliga :)

Tänk att det redan är 30 december idag. Imorgon är det nyår. Dagen efter det är det ett helt nytt år! Helt otroligt vad snabbt tiden har gått!

Jag hoppas ni får ett supergott nytt år kära ni! Vi hörs igen 2015 😀

Happy new year 2015 written with Sparkling figures

Leave a Reply